tom ford napszemüveg1_1

Hogyan lettem Tom Ford napszemüveg-rajongó!

Mindent, amit a Tom Ford napszemüvegekről tudni érdemes saját tapasztalat alapján

Persze elmesélhetném most a Tom Ford márka történetét, mesélhetnék a kialakításáról a szemüvegnek, hogy mennyire profi, milye különböző stílusokban találhatunk Tom Ford napszemüveget, azonban a saját tapasztalatnál szerintem nincs is jobb. Sok hirdetőt találhatunk az interneten, akik azt mondják, a Tom Ford napszemüveg megváltoztatja az ember életét, de a gyakorlatban még talán nem is láttak ilyen darabokat. Én egy egyszerű ember vagyok egy kis jól irányzott divatérzékkel, némi anyagi kerettel, hogy ezt gyakorlatba is átvihessem, és tulajdonképpen ennyi. Nem azt mondom, hogy a Tom Ford lesz mindenki márkája, csak arról számolhatok be röviden, hogy számomra milyen érzés a hordása, hogyan viszonyulok a szállításhoz, szerintem mennyire tartós, és hogy ajánlanám-e.

Ilyen a Tom Ford napszemüveg

Azért előre is leszögezném, hogy sok összehasonlítási alapom nincsen más márkákkal, mert korábban nem UV-szűrős kis eldobható napszemüvegeket hordtam, amiktől egy idő után mindig elkezdett fájni a fejem. Volt, hogy egy nyári hónapban majdnem mindennap be kellett szednem egy fejfájás csillapítót, annyira nem bírta a szemem a strapát. Szerintem a szemgondokból fakadó fejfájás a legrosszabb, mintha migrénes problémája lenne az embernek, csak sokkal erőteljesebb tud lenni, lehet tompa és szurkálhat is. Aztán egy nap, amikor a Balatonon néztem a horizontot és a látóteremben fekete halvány foltok kezdtek úszkálni az egész napos Napnak kitett látóteremben, úgy döntöttem, hogy ideje változtatni.

tom ford napszemüveg1_3

Azért hordtam korábban ilyen kis olcsó napszemüvegeket, mert így több darabom is lehetett. Nem kellett egyetlen kialakításhoz ragaszkodnom. Hogyha bulizni mentem, akkor bulis darabot viseltem, hogyha a munkahelyemre mentem komolyat, baráti találkozón pedig a divatos megjelenést szerettem legjobban. Érthető talán, hogy az ember mindezt nem kaphatja meg egyetlen napszemüvegtől, ehhez kisebb kompromisszumokat kell kötnie. A Tom Ford napszemüveg számomra azért különleges, mert bár nem minden alkalomhoz a legjobb választás, de minden alkalomhoz jó választás. Tehát nem is bulis, nem is túl komoly, de azért ugyanúgy fel merem venni állásinterjúhoz és az esti bulihoz a másnapi hazajutás idejére.

A Tom Ford napszemüveg azonban mindenképpen divatos. Sokfajta kialakítást találhatunk, többfajta stílust, modellt és nagyságot, azonban mindegyik darab mégis remekül passzol a mostani divatba. Persze a napszemüvegek esetében a divatok nem változnak olyan gyorsan, mint a ruhák esetében. Amit most viselünk, az több év múlva is jó döntés lesz. Azért is változik olyan lassan a trend, mert a divatvezetők is több évre vásárolnak darabokat, még ha többet is.

Tapasztalatom a Tom Ford napszemüvegemmel

Számomra a Tom Ford napszemüveg tűnt a legjobb választásnak. Nem nagyon szeretek márka és márka között hierarchiát felállítani, de nekem az ő napszemüvegjeik jelentik a klasszikus kinézet mellett a legmegnyerőbb egyediséget. Az árukban már ott látja az ember, hogy ez nem egy ócska darab, ez egy Tom Ford napszemüveg, amire vigyázni kell, amit az emberek megnéznek, amibe érdemes időt fektetni. A rendelés során megbizonyosodtam róla, hogy mindenképpen megbízható helyről rendelek: ehhez egy optikát kerestem. Mostanában egészen nagy piaca van a hamis napszemüvegeknek, néha még teljesen megbízhatónak tűnő helyeken is csak másolatokat kaphatunk.

Egy optika esetében azonban be van biztosítva az ember szerintem. Ezek a helyek csakis megbízható forrásból vagy egyenesen a gyártótól szerzik be a termékeiket, és megvan a szaktudásuk ahhoz, hogy ellenőrizni tudják a márka valódiságát. Persze továbbra sem vagyok elfogult a márkával szemben, nekem mindegy lenne a valódisága, ameddig használható, de ha a valós termékért adok ki pénzt, akkor kapjam azt is.

Szóval az optika a legjobb döntés. Én az eOptika oldalát választottam, mert itt kedvezményesen lehet sokfajta napszemüveghez meg egyáltalán szemészeti termékhez hozzájutni, és a választék hatalmas. Néhány napszemüveget és szemüveget az ember online fel is próbálhat, szóval én nagyon tudom ajánlani  mindenkinek: https://eoptika.hu/kategoriak/napszemuveg-akcio/tom-ford-napszemuveg.html.

Szóval, a tapasztalatom az, hogy a márka igenis megéri a pénzét. Bárhová fel tudom venni, minden alkalomhoz passzol ez a kialakítás, ehhez kétség sem fér. Az anyaga minőségi, a szárai bírják a gyűrődést. A lencséje gyönyörű színűvé varázsolja a világot számomra, egyszerűen nem találok benne negatívumot. Persze, még csak fél éve használom, de ez is sok idő, és egy karcolás nincs rajta, bírta a nyaralást, kibírt túrázást, a mindennapi munkába járást és persze néhány nyári partit is.

tom ford napszemüveg1_4

Vásárolnék-e megint Tom Ford napszemüveget?

A válasz mindenképpen igen! Nem mondom, hogy kiemelkedik a márkák közül, de számomra különleges helyet foglal el a szívemben ez a modell, és persze a brand is. Ha tehetném, megint bátran választanám, talán a következő napszemüvegem is Tom Ford napszemüveg lesz majd. Elvégre, ami egyszer illett az ember arcformájához, megbízhatónak bizonyult és a kialakítása is minden igényt kielégített, az legközelebb is meg fogja tenni, nem?