teljesítménydiagnosztika1_3

Teljesítménydiagnosztika a SYNLAB oldalán

Mit kell tudnod a teljesítménydiagnosztikáról?

A teljesítménydiagnosztika alapjairól mindenkinek tudnia kell néhány fontos gondolatot, mielőtt még az ember belevágna a csomagok válogatásába. Érdemes tudnunk, hogy pontosan mit is várunk egy adott vizsgálattól, és hogyan segíthet ez minket a mindennapi életünk és a sportolás során is. Ahhoz, hogy az ember megkaphassa, amit szeretne, megfelelő csomagot kell választania, ugyanis a SYNLAB oldalán széles választékban találhatók teljesítménydiagnosztika vizsgálatok, amelyek eltérő esetben jelentenek jó döntést. Nézzük is meg ezeket részletesebben, mielőtt még belevágnánk a válogatásba. 

teljesítménydiagnosztika1_1

A teljesítménydiagnosztika vizsgálatokról

A teljesítménydiagnosztika számos esetben lehet nagy segítséggel az életünkre. A mindennapi életünk során is fontos az, hogy minél jobban oda tudjunk figyelni a megfelelő tápanyagbevitelre és az egyes ásványi anyagokat, vitaminokat és tápanyagokat megfelelő mennyiségben juttassuk be a szervezetünkbe. A teljesítménydiagnosztika azonban nem csak a dietetikai részére tér ki a dolognak, hanem terhelésélettani vizsgálatokat, egyéb labordiagnosztikai felméréseket is magába foglal, összességében egy olyan csomagot alkotva, amely minden tekintetben lefedi az ember egészségi állapotát, állóképességét. Ezek az eredmények megmutatják, hogy min kell változtatunk az életünkben ahhoz, hogy még jobban bírjuk az edzéseket, még több energiával tudjunk belevágni a napunkba. Nem csak profi sportolóknak ajánlott tehát az elvégeztetése, hanem bárki számára hasznos lehet, akit érdekel, hogyan folytathatna hatékonyabb életvitelt a mindennapok során is. 

A teljesítménydiagnosztika csomagokról

A SYNLAB oldalán többfajta csomag is található, ezek közül mindegyik hasznos, azonban mindenkinek érdemes a számára leginkább megfelelő verziót választania. Ennek megtalálásához nem kell azonban messzire mennünk, rögtön a honlap biztosít számunkra egy kis tesztet, amivel könnyedén megtalálhatjuk a legjobb döntést. Először is azt kell eldöntenie az embernek, hogy milyen részletességű segítséget szeretne, lehet egyszerűen csak egy vérképet is elemeztetni, amely önmagában is számos információval látja el a felhasználót. A másik lehetőség az, hogy a vérkép mellett egy tanácsadó is a segítségünkre lesz, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani, és mindezt egy szakértő segítségével tehessük. A másik fajta csomagcsokor tehát egyben dietetikai segítséget is nyújt a felhasználó számára a labor mellett. 

Akárhogy is döntsünk, a másik fontos kérdés az lesz, hogy hetente hány alkalommal edzünk. Hogyha ez legalább öt alkalom egy héten, akkor más csomag előnyös számunkra, mint akkor, hogyha ennél kevesebbszer mozgunk. A választási lehetőségünk pedig már le is csökkent két- vagy három csomagra mindkét esetben, tehát így már sokkal kevesebbet kell majd elolvasnunk a választási lehetőségeinkből. Találhatunk egyszeri alkalomra szóló vizsgálatok és a negyedéves vagy többalkalmas lehetőségeket is, így tényleg mindenki a számára leginkább előnyös lehetőséget választhatja. 

Egy teljesítménydiagnosztika csomag:  a Fitkontroll csomag

A teljesítménydiagnosztika csomagok közül most a Fitkontroll csomagot emelném ki, amely jelenleg akciós. Hogyha valaki később olvassa az adott cikket, akkor érdemes lehet ellátogatni a honlapra, hogy az új kedvezményekről értesüljön, ez ugyanis akármelyik csomagra is érvényes lehet, számos kedvezmény várja az érdeklődőket egész évben. A csomag kedvezményesen igencsak megéri, de alapvetően sem kifejezetten költséges vizsgálat, azonban annál nagyobb segítséget nyújthat az ember számára. A csomagot a SYNLAB klinikája minden edző, sportolónak ajánlja. Ezek közül is kifejezetten az olyan edzéshez ajánlott az elvégzése, ahol súlyzós, súlyemelős mozgást folytat az ember, amely megerőltető lehet az izmok és a porcok számára, illetve az általános egészségi állapotunkra is hatással van. 

Ez a teljesítménydiagnosztika vizsgálat tájékoztatást nyújt számos labordiagnosztikai érték segítségével a glükúz-anyagcsere értékéről, méri a vesefunkciót, a májfunkciót, egy általános képet ad az izomsejtek állapotáról, méri az ösztrogénszintet, a tesztoszterontermelés mértékét. A megerőltető edzések néha gyulladást vagy fertőzést okozhatnak a szervezetben, amelynek kimutatásában szintén segítségünkre lehet az alábbi vizsgálat. Ez a lista persze nem teljes, és a honlapon részletesebb leírásokat is kaphatunk a vizsgálatok eredményeiről. 

teljesítménydiagnosztika1_2

A teljesítménydiagnosztika csomagokról összességében 

Összességében elmondható, hogy az ember sokfajta csomag és egyben lehetőség közül is választhat. Természetesen nem kell a teszten kijött csomaghoz ragaszkodnunk, ez csak egy kis segítség, hogy az ember könnyebben el tudjon igazodni a többfajta lehetőség között. Semmiképpen nem érdemes kihagyni az ajánlatokat, amelyek megkönnyíthetik az edzést, és biztosítanak bennünket az egészségi állapotunkról, felhívják a figyelmünket az egyes eltérésekre, és a problémás kérdésekben is minél előbb választ kaphat az ember ennek segítségével.